Zangles

 

 

[/mk_page
_section]

 

Heb je altijd al willen zingen, maar durfde je nooit de stap te zetten?
Zing je al veel maar wil je jezelf verdiepen in techniek, improvisatie, songwriting, jezelf begeleiden op piano of gitaar?
Of wil je auditie doen voor een specifieke opleiding? Ik heb ervaring van succesvol coachen bij de toelating voor diverse opleidingen zoals musicallfactory, rockacademie, junior songfestival, the voice en musicals.

In de zanglessen besteden we tijd aan techniek (op basis van EVT, CVT en mijn eigen ervaringen) en aan improvisatie, microfoontechniek, tekstinterpretatie, sound, muzikaliteit, tweestemmig zingen het overwinnen van je angsten en het vinden van jouw stijl en sound.

Mensen die aanleg voor zingen hebben kunnen bij mij terecht, maar ook mensen die eigenlijk nog nooit hebben gezongen en hun stem willen gaan onderzoeken geef ik graag les.

Eens per jaar organiseer ik voor mijn leerlingen een groot leerlingen-optreden. Dit is de kroon op een jaar lang lesgeven.

Wil je proberen of mijn lessen bij jou passen? Een proefles kan altijd.

Vanaf 2017 ben ik tevens aangesloten bij de ‘Meedoenregeling’, een initiatief van de gemeente. Klink op deze link¬†voor meer informatie.
Stuur mij dan even een mailtje!