Zangles

Heb je altijd al zangles willen nemen, maar durfde je nooit de stap te zetten?

Of zing je al veel maar wil je jezelf verdiepen in techniek, improvisatie, songwriting of jezelf begeleiden op piano/ gitaar? Wil je podiumervaring opdoen, je stem leren kennen in al zijn facetten?
Of wil je auditie doen voor een specifieke opleiding? Ik heb ervaring van succesvol coachen bij de toelatingen voor diverse opleidinge. O.a. MusicAllFactory, Herman Brood academie, Rockacademie, RAAC vooropleiding, Junior Songfestival, the Voice of Holland en diverse theaterproducties en musicals.

In mijn zanglessen werken we hard en besteden we tijd aan zangtechniek (op basis van EVT, CVT en mijn eigen ervaringen) maar ook aan improvisatie, microfoontechniek, tekstinterpretatie, muzikaliteit, meerstemmig zingen, het overwinnen van je angsten en het vinden van jouw stijl en sound. Ook kan ik je coachen bij het schrijven, uitvoeren en opnemen van eigen songs. Zelfs als je dit nog nooit gedaan hebt.  Eens een eerste keer voor alles!  Ik kan je ook begeleiden bij het maken van studio opnames.

Mensen die aanleg voor zingen hebben kunnen bij mij terecht, maar ook mensen die eigenlijk nog nooit hebben gezongen en hun stem willen gaan onderzoeken geef ik graag les.

Tegenwoordig ben ik me ook steeds meer aan het ontwikkelen als docente songwriting. Dit vind ik enorm leuk en inspirerend.

Ik geef les bij mij thuis, in huislijke setting, waardoor je je snel op je gemak zult voelen.

Een aantal maal per jaar organiseer ik optredens voor leerlingen die daar aan toe zijn. Door corona staat dit tijdelijk op een laag pitje maar zodra het weer mogelijk is en ik me er comfortabel bij voel zal ik deze evenementen weer opstarten. Het uitgangspunt is altijd jezelf op jouw tempo ontwikkelen, je veilig voelen en daardoor het beste uit jezelf halen! En tenslotte is het ook nog heel leuk om andere zangers-en zangeressen te leren kennen en wellicht samen met hen eens een project aan te gaan.
Ook werk ik samen met 2 opnamestudio’s. Bizzyworks en StudiJoop. Bij hen kun je eventueel jouw eigen song of cover opnemen. Ook zoek ik soms vocalisten voor bepaalde studio opdrachten.

 

MOMENTEEL ZIT IK HELAAS HELEMAAL VOL EN NEEM IK GEEN NIEUWE MENSEN MEER AAN

Wil je proberen of mijn lessen bij jou passen?

Geef jezelf (of iemand anders) een proefels cadeau!

Een privé proefles duurt 40 minuten en kost € 23,50 (boven 21 jaar) en €20,00 (tot 21 jaar).

TARIEVEN

Klik op onderstaande knop om de tarieven te bekijken.

Meedoenregeling

Vanaf 2017 ben ik aangesloten bij dit initiatief van de gemeente.

Vragen ?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur mij een mailtje via het contact formulier.

Anneke Edens-Blaak

“Van zingen krijg ik energie, het ontspant mij, maakt mij vrolijk en ik kan er heel goed mijn gevoel in kwijt”

Judith Kuijsten
Ja, ik zou het project ‘de studio in’ ab-so-luut aan iedereen aanbevelen! Je krijgt niet alleen een práchtige of – in mijn geval – súpergave cover van jezelf op je best, en opgenomen in een studio. Maar een groot cadeau was ook werkelijk de hele sessie. Precies zoals  de geluidsman Joop en jij zeiden: de ervaring, het allemaal ondervinden, en beleven, het proces, jezelf nóg beter leren kennen. Het leerproces, want het was ook heel leerzaam. En alles op een hele prettige, ontspannen manier met fijne mensen die er samen met jou een mooie ervaring van maken en jou helpen. Het was een fantastisch initiatief.
Ingrid van de Pas-Van zon

“Zangles bij Louise zorgt voor de nodige ontspanning, inspanning en verbazing. In een prettige sfeer leert ze mij nog beter gebruik te maken van mijn stem en daagt ze me uit om grenzen op te zoeken én er overheen te gaan! Ik kan nu dingen waarvan ik niet gedacht had ze ooit te kunnen!”

Liesbeth Speekenbrink

Ik heb van Louise geleerd om te durven zingen. Ze levert maatwerk en weet het beste in je boven te halen!