Nieuws - Berichten

Ik kan weer dansen

In 2019 presenteerde Lieve Louise en de Fanfare een volledig avondvullende theatershow genaamd ‘ Ik kan weer dansen’ in samenwerking met Theaters  Tilburg en Makersfonds Tilburg. De premiere was een product van 7 jaar liedjes schrijven. Regie Aafje Dohmen. Cello Jostijn Ligtvoet, drums Loes Bisschop.

Grote Kinderboekenshow

Vanuit Lieve Louise en de Fanfare is de voorstelling ‘De Grote Kinderboekenshow’ ontwikkeld; een muzikale theatervoorstelling omtrent leesbevordering, voor de onderbouw van de basisschool. (groep1-3). Deze speelde tussen 2015-2018 op basisscholen in Tilburg en Breda.

Wasdag

In 2011 startte ik Wasdag, een trio met Rogier Wiertz en Renee Wijnhoven (Clean Pete). We speelden rock ’n roll, folk en country op eigen wijze. Later begonnen we met het schrijven van ons eigen materiaal. Driestemmige zang, met gitaar en cello.

Les Nuits Atipique- Burkina Faso

In 2010 zong ik in Burkina Faso (Afrika) op het Festival Les Nuits Atipique met een gelegenheidsband (soul, blues, country) samen met zanger Jaques Mees om Nederland te vertegenwoordigen.

Close Act Theater

Tussen 2010-2015 reisde ik de wereld over als zangers bij het straattheater-gezelschap Close Act Theater. Hierbij zong ik in spectaculaire kostuums en objecten hangend aan hijskranen of vliegend over gebouwen.

Red de Wereld Boekenshow

Van 2010 tot 2013 speelde ik naast Arjan Smit (Sesamstraat) in de jeugdtheater-voorstelling Red de Wereld Boekenshow, een voorstelling van de Kunst B.V. die speelde in diverse theaters in Nederland.